Hakkımızda

Çift-El Ltd. 1997 yılından beri ingiliz menşeyli küçük kapasiteli Brinsea Products Ltd. Kuluçka makinaları ve Aksesuarlarnın Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti genel distribütörlüğünü yapmaktadır.

Çift-El Ltd. 2001 yılından itibaren Kanatlı yetiştirmeyi kolaylaştıracak ekipmanlarla kanatlı sektörüne katkıda bulunmaktadr. ( Yavru büyütme kafesleri. Bıldırcın Piliç kafesleri, Bıldırcın yumurta kafesleri Keklik kafesleri, dizaynları ve projeleri devam eden diğer ekipmanlar).  

Çift-El Ltd. kuluçkaya yeni başlayanların, çocuklarına hayvan sevgisini aşılamak isteyen ebeveynlerin, kanatlı yetiştiriciliğine yönelik eğitim veren üniversite ve teknik liselerin, veterinerlik ve ziraat fakültesi öğrencilerinin, değerli, nesli tükenmekte olan kanatlıların popülasyonunu arttrmak isteyen hayvanat bahçelerinin, özel çiftlik sahiplerinin ve kendi işlerini kurmak isteyen yatırımcıların Bıldırcın, Sülün, Keklik, Tavuk, Ördek, Hindi, Kaz, Devekuşu, Oyun kuşları, Egzotik kuşlar, Su kuşları ve Vahşi kuşlar gibi kanatlılara yönelik teknik ekipman, danışmanlık ve proje hizmetleri vermektedir.

Çift-El Ltd.in başarısı profosyonel takım, hem satış öncesi hem de satış sonrası müşteri desteği, yüksek teknolojili ve kullanımı kolaylaştıran dizaynı, dünyadaki diğer Brinsea kullanıcılarına ait bilgilerin paylaşımı, 2 yıl tam garanti ve ISO-9002 sertifikalı üretimin bir sonucudur.

Müşteri Hizmetleri: +90 212 598 30 67